Van nieuw meubilair tot een complete woningrenovatie, Wonen-Boxmeer kan u bieden wat u nodig heeft. Maar hoe weet u wanneer het tijd is om te renoveren en wat zijn de belangrijkste signalen?

Buitenkant

De voorkant van uw huis is erg belangrijk, in de eerste plaats voor gasten bij u thuis; het geeft hun eerste indruk van het pand en zet de toon van het bezoek. Maar nog belangrijker is dat het het eerste is dat u elke dag ziet als u thuiskomt, het bijwerken van uw veranda en tuinontwerp maakt die ervaring des te uitnodigender.

Interieur

Een nieuwe verflaag is een snelle en goedkope manier om een ​​ruimte nieuw te laten aanvoelen en kan een verrassend groot verschil maken in een kamer. Onze interieurexperts kunnen kleuradvies geven om een ​​kamer op te fleuren of je huis te moderniseren.

Als uw vloer kraakt, koud, beschadigd of ongelijk is, is het tijd om een ​​nieuwe te laten installeren. Hier zijn veel opties; hout, tegels en tapijt hebben allemaal hun plek en wij kunnen uw huis inrichten met alles wat u nodig heeft.

Badkamers

De badkamer is een gebied dat zowel beschadigd als verouderd kan raken; veel vocht in de lucht kan na verloop van tijd vocht, roest en rot veroorzaken. Een opknapbeurt hier zal waarschijnlijk praktisch zijn, niet alleen voor het uiterlijk.

Een nieuwe badkamer biedt zowel nut als stijl; moderne badkamerarmaturen hebben een elegante uitstraling, maar bieden ook functies die niet mogelijk waren in oudere badkamers, hogedrukdouches en vloerverwarming maken uw badkamerbelevenis uiterst comfortabel.

De keuken

Keukenaccessoires zijn een ander gebied dat stijlvol kan worden gemaakt en toch een duidelijk praktisch gebruik biedt. Een nieuwe keuken biedt u een efficiëntere plek om eten te bereiden terwijl u toch een ontspannen huiselijke sfeer heeft.

Denk dan eens aan Wonen-Boxmeer, dé specialist in woningrenovatie.