Weren Interieurprojecten adviseert, ontwerpt en realiseert interieurprojecten voor bedrijven en particulieren in de breedste zin van het woord. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en interieur bent u bij ons aan het juiste adres voor úw droominterieur of uw stijlvolle kantoor.

Wij adviseren u niet alleen bij de keuze van het ontwerp, maar denken vooral met u mee over materiaalgebruik en de manier waarop uw inrichting het beste tot zijn recht komt binnen uw praktijk, kantoor of huis. De realisatie van een interieur wordt aan hand van een overzichtelijke planning uitgevoerd zodat er zo efficiënt mogelijk wordt gewerkt.

Van Bon Elektro is een jong bedrijf opgericht door Eddy van Bon in mei 2014. Na ruim 17 jaar ervaring in de elektrosector besloot hij als ondernemer verder door het leven te gaan, met inmiddels vijf man in dienst is hij ook erkend leerbedrijf geworden. Zijn gedrevenheid, 24/7 mentaliteit en een vleugje perfectionisme, maken hem de ideale partij om in te schakelen.

Van Bon Elektro is er voor particulieren, lokale ondernemers en aannemers. Van het rechthangen van een stopcontact tot het ontwerpen en uitvoeren van een totaalconcept op het gebied van verlichting en installatietechniek. Van Bon Elektro is écht van alle markten thuis.

Ontdek Boxmeers Tapijthuis: jouw binnenhuisadviseur in de regio Boxmeer, Venray en Gennep

Wij zijn jouw binnenhuisadviseur. Wij willen het sfeervol, op maat en in jouw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken. We helpen bij het maken van de juiste keuzes en zullen daarbij altijd 100% maatwerk en zorgeloze service bieden. Wij werken alleen met de beste merken en zijn van vele A-merken voor het interieur erkend dealer. We hebben dan ook hun meest uitgebreide collecties en de beste prijzen! Ben je toe aan een verrassend advies voor het interieur? Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren!

Na jaren ervaring in de zonweringsbranche heeft Gabriel Uijen op 1 april 1980 de stap gemaakt naar naar het starten van zijn eigen zonweringbedrijf. Hij begon met binnenzonwering en was de eerste in de wijde regio die ook zeer succesvol besloot rolluiken in het assortiment op te nemen.

In 1998 kwam Gabriel zijn oudste zoon Pascal het bedrijf versterken, welke het bedrijf in 2004 volledig over nam.
Uyen is de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een locale speler in het werkgebied van Venray tot Arnhem, welke zorg draagt voor de levering en montage van de top 4 Europesche producenten.

Eigenaar Eddy Pennings is ruim 10 jaar geleden begonnen met zijn bedrijf. Eddy is begonnen als zelfstandig installateur en is in de jaren ’90 bij een groot installatiebedrijf gaan werken om in de praktijk ervaring op te doen. De behoefte bestond om iets voor zichzelf te gaan beginnen.

Begin 2006 heeft hij een badkamer showroom geopend in Boxmeer, van waaruit Sanidrõme Pennings inmiddels al voor veel klanten de betere badkamer heeft ontworpen en geïnstalleerd. In 2014 zijn wij uitgeroepen tot Sanidrõme Showroom van het Jaar. Sanidrõme Pennings houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten.

Ons bedrijf kent een lange historie in het mooie Boxmeer waarin ons bedrijf is uitgegroeid naar een heus begrip. Momenteel kent ons bedrijf een verkoopoppervlakte van 5000 vierkante meter.

Daarnaast kan ons bedrijf niet zonder een goed team. Kijk daarom bij de vacatures of wij momenteel een extra teamlid zoeken, of een stageplek aanbieden. Momenteel wordt de complete historie van ons bedrijf verzameld en gedigitaliseerd. Wij doen ons best om u dit op korte termijn te kunnen tonen. Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u dan ons verhaal lezen (en bekijken!). Van een kleine boerderij naar een moderne retailer.

Iedereen is uniek. Dit betekent dat iedereen ook een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lichaamsgewicht en slaaphouding. Voor een gezonde nachtrust zou dus ook iedereen een unieke slaapoplossing moeten hebben.

Bij Morgana is het als enige in Nederland mogelijk om dit slaapsysteem ook echt samen te stellen. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamde Digitale Nachtrust Analyse die jouw eigen unieke SLAAP-DNA® vaststelt. De computer meet je lichaamsprofiel en zal je direct het verschil van een bed afgesteld op jouw lichaam laten voelen. Aan de hand van de testresultaten volgt een gefundeerd advies door onze deskundige slaapadviseurs.

Mondial Van Dijk Verhuizingen maakt veranderen leuk! Dat doen we met uiteenlopende diensten op het gebied van een particuliere, zakelijke of zorgverhuizing in een werkgebied grofweg tussen Nijmegen, Venlo, Helmond, Veghel en Uden. Eerlijk, creatief, dienstbaar en vol genegenheid voor ons werk. Flexibel en met een persoonlijk karakter.

Open communicatie en een open houding staan bij ons centraal. Door voortdurend de mens en zijn omgeving te observeren, proberen wij onze werkprocessen, materialen en hulpmiddelen te verbeteren. Ons hart gaat namelijk sneller kloppen, elke keer wanneer wij u een goede dienst mogen leveren.

Leuk dat u interesse heeft in ons bedrijf. Wij zijn een vitaal en energiek bedrijf dat door Michel Hermens in 2008 is opgericht.

Om ervoor te zorgen dat MH Hoveniers een doorlopende groei meemaakt, volgt ons hele team voortdurend de beste opleidingen in ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij van MH Hoveniers het gehele traject van ontwerp tot oplevering, en natuurlijk de nazorg, van uw buitenruimte realiseren. Dit doen wij zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. MH Hoveniers staat voor kwaliteit en duidelijke communicatie waardoor wij precies weten wat u voor ogen heeft en u als opdrachtgever precies weet wat u van ons mag verwachten.

Sinds 1982 verhoogt Langen het dagelijkse gebruiksplezier van badkamers en keukens. Wij willen dat onze klanten zich nergens zorgen over hoeven maken en niet met tien verschillende partijen hoeven te praten. Wij willen dat zij er op kunnen vertrouwen dat wij alles regelen. Als u een badkamer of keuken bij ons koopt dan kunt u er op rekenen dat uw wensen worden gehoord en vertaald worden naar een prachtig en vooral gebruiksvriendelijk eindresultaat.

Bent u op zoek naar een mooie keuken of badkamer? Kom dan eens langs in de showroom voor een kopje koffie en laat u meenemen in de vele mogelijkheden.