Wilt u in 2021 uw tuin of huis tot leven brengen? Hier zijn de top 10 trends om op te letten.

Antieke spiegels

Het gerucht gaat dat gepolijste koperen frames een comeback maken. Waarom geef je je interieur dit jaar geen vintage tintje met een verweerd meesterwerk dat ongetwijfeld de aandacht van iedereen zal trekken.

Daklantaarns

Daklantaarns zijn de onmisbare accessoire voor iedereen die een uitbreiding plant in 2021. Ze laten veel licht binnen, creëren een echt gevoel van ruimte en kunnen worden aangepast aan uw renovatieplannen.

Diepblauwe keukens

Denk je erover om je nieuwe keuken te schilderen? Als je je dapper genoeg voelt, zal diepblauw een plons doen in huizen in het hele land. Inspiratie nodig? Bekijk enkele ideeën op Pinterest.

Koperen kranen

Als u van traditionele accessoires houdt, kunt u uw badkamer die felbegeerde retro-look geven. Koperen kranen zijn absoluut trendy en zien er ook nog eens stijlvol uit. Durf jij komend jaar anders te zijn?

Zeemeermin-tegels

Zeemeermin-tegels zijn het volgende grote ding. Deze tegelstijl, ooit een populair kenmerk van huizen in de jaren 1920, lijkt op het uiterlijk van vissen – en zal ongetwijfeld een impact hebben op iedereen die op bezoek komt!

Houten wandpanelen

Ooit beschouwd als saai en het best gereserveerd voor bibliotheken, genieten houten wandpanelen een welkome renaissance. Waarom zou u in 2021 geen karakter aan uw huis toevoegen en u onderscheiden van de massa?

Japandi

Als je van minimalisme houdt, wordt je verliefd op Japandi – een beweging die de beste elementen van Scandinavisch en Japans meubilair combineert. Er is niets zoals het!Visgraatvloeren
Creëer die immer populaire landelijke look met visgraatvloeren. Verwacht deze opvallende en gebruikelijke functie binnenkort overal in huizen te vinden.

Gedroogde bloemen

Zijn gedroogde bloemen ooit uit de mode geraakt? Dit tijdloze accessoire blijft een populaire keuze bij huiseigenaren, die het hele jaar door graag een vleugje natuurlijke elegantie aan hun huis toevoegen.

De rustieke uitstraling

De rustieke uitstraling maakt een comeback. Blootgestelde architectonische kenmerken, open ruimtes en het gebruik van natuurlijke elementen – zoals hout en steen – worden gecombineerd om een ​​elegant maar informeel ontwerp te creëre.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij kunnen u helpen uw tuin of huis tot leven te brengen. Neem contact met ons op en vertel ons hoe we u kunnen helpen. We horen graag van je.